Sla navigatie over

Ossenbergwandeling 2024

Dag van de trage weg II 2023

Schepen van Vrije Tijd Germaine Willems (Open Vld) nodigt U graag uit om mee te wandelen met de Sint-Jorisvrienden op zondag 21 april 2024 van 14u00 tot 17u00.

"Ze gaan de Bleuken zelf, het geklasseerde Stenen huis, de Vlooybergtoren, de Boitsberg en de Ossenberg bezoeken; in totaal zo'n 9km", zo legt de enthousiaste liberale schepen uit. "Vaste deelnemers moeten wel opletten, want de de afbraak van café 'Bij Plas' en de verhuis van hun stichter naar het woonzorgcentrum besliste de vereniging om een wisselende startplaats van de diverse wandelingen in te voeren. Deze uitstap start aan de parking van herberg 'De Bleuken' in de Heuvelstraat 247 in Tielt-Winge.".

Gids van dienst is gewezen afdelingsvoorzitter Robin Claes (Open Vld).

De vereniging organiseert gratis een twintigtal geleide wandelingen in onze gemeente; telkens een aanrader voor wie Tielt-Winge wat beter wilt leren kennen.

In 2023 mochten zij rekenen op in totaal 267 deelnemers, waaronder onder meer burgemeester Rudi Beeken (Open Vld), raadsvoorzitter Agnes Van de Gaer (Open Vld) en de voormelde liberale schepen.

Ook de geslaagde wandeling van februari 2024 kondigden wij U al eerder aan.

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder