Sla navigatie over

Federale lijst - plaats 12

12e plaats

De provinciale vergadering van Open Vld Vlaams-Brabant heeft op dinsdag 6 februari 2024 in het partijhoofdkwartier in Brussel de ontwerp-kandidatenlijsten voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers en het Vlaams Parlement goedgekeurd.

Aan de hand daarvan kunnen de leden van Open Vld zich daarover nu uitspreken tijdens de aankomende voorverkiezingen.

Plaats 12 op de federale lijst: burgemeester Rudi Beeken.

"Ik had mij persoonlijk geen kandidaat gesteld voor de aankomende parlementsverkiezingen en was dat ook niet van plan omdat ik in de eerste plaats lokaal actief wil zijn en blijven", zo vertelt de kersverse kandidaat. "Maar het gaat niet zo goed met mijn partij en als men mij dan vraagt om de lijst te versterken, dan ben ik wel bereid om te tonen dat ik ondanks ons lokale en onafhankelijke initiatief 'Wij Tielt-Winge' op hoger echelon nog steeds liberaal ben en blijf. Ik ga er ook van uit als ik nu in ga op de vraag van de nationale leiding, dat ik op mijn beurt al eens iets aan diezelfde mensen kan vragen in het belang van mijn lokaal bestuur.".

Onder welke slogan trekt de liberale burgervader naar de verkiezingen? "In de nood kent men diens vrienden"; gelet op de bovenstaande motivatie lijkt hem dat wel op het lijf geschreven te zijn.

U twijfelde? Nu misschien niet meer!

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder