Sla navigatie over

Kris Cornelissen

Kris Cornelissen

Mandaat
Fractieleider in de gemeente- en de OCMW-raad

Gemeente
Tielt-Winge

Achtergrond
Gerant in een dierenspeciaalzaak

Adres
Kerkstraat 41, B-3391 Tielt-Winge

De dagen van Kris Cornelissen (°1970) mogen goed gevuld zijn. Vroeger als zelfstandig zuivelhandelaar in schooldranken, nu als gerant in een dierenspeciaalzaak in Heusden.

In zijn vrije tijd mist de fractieleider van Wij Tielt-Winge weinig of geen vergaderingen, is hij te vinden op het voetbal, maakt hij een ritje op de mountainbike in het Hageland en neemt hij deel aan festiviteiten in onder meer Meensel en Kiezegem.

Samen met zijn vrouw Annemie proberen ze zo veel mogelijk activiteiten van de kinderen te steunen. Supporteren voor Kobe, Viktor en Guus tijdens de voetbalmatchen, Roos aanmoedigen om haar danstalent te ontwikkelen bij Kmove en hen steunen in hun werking binnen KLJ MEKI.

Ze maken ook regelmatig bewust tijd voor ontspanning. Dan trekken ze graag enkele dagen naar de Noordzeekust waar ze rust kunnen vinden.

Op politiek vlak is Kris zijn tweede legislatuur bezig als fractieleider, waar hij met succes de teamgeest zo positief mogelijk probeert te houden. Reeds een tiental jaar trekt hij de zwerfvuilactie in Tielt-Winge. Daarvoor werden er ongeveer 10 zakken zwerfvuil opgehaald; nu halen we er elk jaar gemiddeld 200 op in onze mooie gemeente (nog mooier voor dan na de jaarlijkse actie!).

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder