Sla navigatie over

OCMW- en gemeenteraad mei 2024

Onze raadsvoorzitter is van vele markten thuis!

Raadsvoorzitter Agnes Van de Gaer (Open Vld) geeft er ook deze maand opnieuw een lap op, want zij verzamelde 19 agendapunten voor de aankomende raden op donderdag 17 mei 2024 vanaf 19u30.

Al de agendapunten zijn openbaar, zodat U van harte uitgenodigd wordt om onze mandatarissen in levende lijve aan het werk te zien tijdens die eerstvolgende raden in de raadzaal van het gemeentehuis.

"Deze keer neemt schepen van Openbare Werken en Patrimonium Gunther Clinckx (Open Vld) de belangrijkste punten voor diens rekening", zo start de liberale voorzitter. "De gemeente gaat de bouwgronden van het oude containerpark verkopen ter financiering van de nieuwe gemeentelijke loods, de rooilijnplannen van de Kaaskorf worden in ontwerp voorgelegd (en dat is de laatste rechte lijn voor de start van de eigenlijke rioleringswerken zelf), de heraanleg van de schoolomgeving Halensebaan-Glabbeeksesteenweg-Perklaan ligt voor en ook nieuwe fietspaden in het zuidelijke deel van de Kriebekestraat. Schepen van Vrije Tijd Germaine Willems (Open Vld) legt de cultuurprogrammatie van het volgende seizoen voor en burgemeester Rudi Beeken (Open Vld) moet zich inlaten met de verspreiding van de kiezerslijsten, het ontslag van de fractieleider van een oppositiepartij en de algemene vergadering van EcoWerf.".

U vindt de volledige agenda van de gemeenteraad hier. Die van de OCMW-raad hier. De vergaderingen starten met deze laatste.

Iedereen welkom!

Hebt U onze uitnodiging voor verleden maand misschien gemist? Klik dan hier aub.

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder