Sla navigatie over

Advertorial over onze wijnen

Germaine in Houwaart

Schepen van Vrije Tijd Germaine Willems (Open Vld) is in haar nopjes, want dankzij de advertorial die Toerisme Vlaams Brabant in Libelle, Weekend Knack en Plusmagazine laat verschijnen staat onze gemeente volop in de belangstelling.

"Raadslid Gerry Caluwaerts (Open Vld) is volgens mij de eerste die het zien verschijnen heeft", zo vertelt de liberale schepen. "In hetgeen er in die drie magazines gepubliceerd werd begint men al meteen met verscheidene foto's van de omgeving van de Wijngaardstraat en de Houwaartse wijnbank om de Wijnlandschapsroute te promoten, waar er natuurlijk ook al fotomateriaal van bij ons op de voorpagina staat. Ook in het derde punt is het opnieuw prijs met aanbevelingen voor L'Oh en Wijnkasteel Haksberg; met foto! Ook in de volgende rubriek wordt de Houwaartseberg vermeld en verwezen naar twee uitgestippelde wandelingen in Houwaart en Tielt. Dan volgen de rondleidingsmogelijkheden op de wijndomeinen, volledig voor onze rekening met foto's van Liemau en Steenkuyl-Wijnfaktorij, en Sprankelend Hageland bij ons elk weekend van 19 augustus tot en met 10 september 2023. Onder meer BCSD-raadslid Marianne De Mol (Open Vld) ging daartoe op de foto. En in de voorlaatste en laatste rubrieken is het al Tielt-Winge dat de klok slaat: foto's van Het Eikenvat, reclame voor de Houwaartse Wijnfeesten op 19 november 2023 en afsluitend ook de verblijfmogelijkheden in het Wijnkasteel Haksberg.".

Begin september verschijnt het artikel ook in drie Engelstalige kranten/blogs (The Brussels Times, The Bulletin en Travel Tomorrow) en in de nieuwsbrief expats. Dank U wel provincie Vlaams-Brabant!

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder